Zakelijke Reizen

Uw zakenreis, onze zorg

Zakenreizen zijn er in vele soorten en maten. Of u nu met relaties naar een congres wil, naar een buitenlandse vestiging van uw bedrijf, een leverancier, naar een training of naar een afspraak met een businesspartner; u wilt goed voorbereid, uitgerust en zonder zorgen op uw zakelijke afspraak verschijnen. Balci Business is gevestigd in Eindhoven en heeft een groot aantal internationale en regionale luchthavens binnen een straal van 150 kilometer. Uw zakenreis kan, indien gewenst, dus starten vanaf een voor u gunstig gelegen luchthaven.

wereld

Vanzelfsprekend wilt u er zeker van zijn dat u niet onnodig veel tijd en geld verspilt met uw reis en u wilt comfortabel overnachten, goed eten en veilig van A naar B op de plaats van bestemming. Balci Reizen regelt dit allemaal voor u en, als u wilt, nog veel meer. Wij zijn thuis op de plaats van uw bestemming. Wij weten waar u zijn moet en nemen u graag alle zorgen uit handen.  

Voor diverse relaties heeft Balci Reizen aansprekende arrangementen samengesteld. Klik hier voor aansprekende cases!  

Alleen wij richten ons niet op de verkoop van losse tickets, eventueel aangevuld met autohuur en een losse overnachting, aan de individuele zakenreiziger. 

Park here, Fly there arrangement

courtyard

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over lange files of eindeloze treinvertragingen. 

U overnacht in een schitterende 4 sterrenhotel en wordt u  de volgende dag met een  luxe shuttlebus richting Schiphol gebracht. Onbezorgd op vakantie dus. Bij terugkomst arriveert u weer bij het hotel, uw  auto veilig staat geparkeerd. 

Prijzen vanaf € 137,00 

Onze tarieven zijn per kamer, per nacht (max. twee personen per kamer). 

Arrangementen zijn inclusief:

– Uitgebreid ontbijtbuffet voor 2 personen  Wanneer u voor aanvang van het ontbijt het hotel al moeten verlaten ontvangt u een  ontbijtpakket mee. Dit dient bij check-in te worden aangegeven.
– Maximaal 21 dagen parkeren (voor extra dagen parkeren wordt € 5,- per dag in rekening gebracht)
– Transfer van- en naar de luchthaven (volgens ons shuttlebusschema)
– Internet gebruik
– 6% BTW
– 6% stadsbelasting
– In bewaring neming van autosleutels van de gasten in onze gastenkluis

Interesse? Neem dan contact met ons op via 040-286 81 44 of vul onderstaand contactformulier in.